PLEAT    TISSUE    KLASSISK JUL    NORDISK    COOL    COLOURS    PAINT    ORIGAMI    RUSTIC    TAPESTRY    TRANSLUCENTS    SARI    SATINETTE    RETRO    SPRING    LAK    METALIC
UK/DK
PAPERPHINE
PaperPhine ved Linda Thalmann
 
Jeg har altid elsket papir og som lille var jeg meget glad bare der var en bunke papir og noget lim i nærheden. I dag giver papirgarn og dets medfødte kvaliteter mig mulighed for at skabe unikke ting ved hjælp af en bred vifte af traditionelle og state- of-art teknikker og så elsker jeg, at papirgarn er svært at tæmme og ofte synes at have sin egen vilje.
 
Papirgarn er i dag et næsten glemt materiale trods den håndværksmæssige tradition går mere end tusind år tilbage. Papirgarn blev anvendt til produktion af vigtige dagligdags genstande og senere blev det anvendt som et let tilgængeligt, slidstærkt surrogat for garn lavet af andre materialer.
 
Når jeg arbejder med papirgarn anvender jeg mine hænder, en lille vifte af små fine værktøjer, som jeg har arvet fra min bedstemor og selve garnet, som er lavet af en mangfoldighed af papir, her udforsker jeg mulighederne i dette lette, stædige, simple og alligevel elegante materiale. Når modellerne tager form, er de som små skulpturer lige til at bære og betage øjet såvel som huden.

Copyright 2010-2013 Linda Thalmann

 
Helle Holst Design | Fyrrehøj 3 l DK-2900 Hellerup l Tel. +45 22 62 94 00          
STJERNESTUNDER LOGIN
Bruger-id Ny bruger?
Password Glemt password?
   
Indtast venligst dit bruger-id (som regel din email), så sender vi dit password i en email.
Bruger-id Ny bruger?