PLEAT    TISSUE    KLASSISK JUL    NORDISK    COOL    COLOURS    PAINT    ORIGAMI    RUSTIC    TAPESTRY    TRANSLUCENTS    SARI    SATINETTE    RETRO    SPRING    LAK    METALIC
UK/DK
COLOURS
Colours
Skønne stjerneranker til vinduer og rum dekoration i et rent farveorgie. Stjernerankerne har 9 flytbare stjerner, de er trukket på 180 cm fin broderigarn og afsluttet med en perle i matchende farver.
 
Stjernerankerne får helt forskelligt udtryk, alt efter om man arrangerer stjernerne tæt sammen eller langt fra hinanden, man bestemmer helt selv længden. På denne måde passer de både til store og små vinduer.
 
Farvekombinationerne spænder fra de helt lyse sommerlige til de mere klassiske julefarver, der er anvendt 43 farver i kollektionen.
 
Colours serien er udvidet i 2011 med prismeranker og hjerteranker tilsvarende de populære stjerneranker. Der kommer nye ranker hvert år.

Colours serien er i 2012 udvidet med stjerner til gaver og pakker i 3 forskellige modeller. Halve og flade stjerner med klister og mini cube stars lige til at trække på gavesnoren. Find lidt tid og nyd de 120 billeder i hele den fantastiske farveskala.
 
 

 
Helle Holst Design | Fyrrehøj 3 l DK-2900 Hellerup l Tel. +45 22 62 94 00          
STJERNESTUNDER LOGIN
Bruger-id Ny bruger?
Password Glemt password?
   
Indtast venligst dit bruger-id (som regel din email), så sender vi dit password i en email.
Bruger-id Ny bruger?