PLEAT    TISSUE    KLASSISK JUL    NORDISK    COOL    COLOURS    PAINT    ORIGAMI    RUSTIC    TAPESTRY    TRANSLUCENTS    SARI    SATINETTE    RETRO    SPRING    LAK    METALIC
UK/DK
Business to Business

Stjernestunder  producerer selv alle produkter, som vi eksporterer til det meste af verden. Vi sælger engros til dekorationsbranchen og detailhandlen, herunder kunsthåndværker butikker, museums butikker og brugskunst butikker. Se mere under forhandlere.

Messer og udstillinger
Vi deltager på lukkede fagmesser, men møder også publikum på kunsthåndværkerudstillinger og på vores tre faste julemarkeder i november og december måneder.

Vi arbejder med et standardprogram, som I kan se her på websitet. Alle modeller præsenterer vi  færdigpakkede til videre salg. Hele standard programmet kan fås uden indpakning til dekoration, eller hvis man foretrækker at sælge i løs vægt i butikken.

Individuelle løsninger
Vi elsker specialopgaver. Alt fra nye farver og andre varianter til nye materialer så længe det er noget, vi kan flette.

Betingelser
Vi arbejder med 1 colli som minimum plus fragt.

Betalingsbetingelser
Danske kunder første ordre forudbetaling.
Danske kunder gennem flere år: 8 dage netto
Udenlandske kunder: Forudbetaling

Login
Opret jer som bruger under login, her vil I få adgang til engrossiden af websitet, hvor I kan handle i ro og fred. Login er kun for momsregistrerede virksomheder.

Helle Holst Design | Fyrrehøj 3 l DK-2900 Hellerup l Tel. +45 22 62 94 00          
STJERNESTUNDER LOGIN
Bruger-id Ny bruger?
Password Glemt password?
   
Indtast venligst dit bruger-id (som regel din email), så sender vi dit password i en email.
Bruger-id Ny bruger?